Nieuws

De afgelopen tijd hebben wij meerdere collega's gevolgd, gefilmd en geïnterviewd. De collega's vertellen in de video's meer over hun werkzaamheden en ervaringen. Voor één van de video's zijn wij op pad geweest met onze collega Bulent, bakwagen chauffeur bij Rotie, om te kijken hoe...

Vanaf heden staan alle openstaande vacatures van Rotie en de overige Simadan bedrijven op de speciale WERKEN BIJ SIMADAN website. Op vacatures.simadan.nl lees je meer over het DNA van Simadan en de vijf kenwaarden. Aan het duurzame succes van Simadan liggen de volgende vijf kenwaarden...

Restaurant Rebelz aan de Rotte in Rotterdam dat vorige week de deuren opende, zet afval om in biogas: "We willen het instituut voor verbetering zijn", aldus Karin Nijman van stichting Back on Trek en ondernemer Klaasjan Krook. "Duurzaam zijn, niet alleen op het gebied van...

Ieder jaar weer staan de (vak)media vol over het fenomeen oliebollen. Raar? Nee. Want oliebollen bakken is een echte bakkerstraditie waarbij de bakker zijn vakmanschap kan etaleren. Daarbij is de oliebol is een aantrekkelijk margeproduct. Maar bovenal: de consument krijgt er geen genoeg van. Hij...

Olie wegbrengen kan vet dichtbij -  de top 5 van locaties voor recycling Het is weer oliebollentijd, en de lekkerste oliebol maak je zelf! Daarom zal ook deze december 5 miljoen liter frituurolie gebruikt worden om de traditionele lekkernij thuis te maken. Ook bij gourmet, fondue...