Nieuws

Restaurant Rebelz aan de Rotte in Rotterdam dat vorige week de deuren opende, zet afval om in biogas: "We willen het instituut voor verbetering zijn", aldus Karin Nijman van stichting Back on Trek en ondernemer Klaasjan Krook. "Duurzaam zijn, niet alleen op het gebied van...

Ieder jaar weer staan de (vak)media vol over het fenomeen oliebollen. Raar? Nee. Want oliebollen bakken is een echte bakkerstraditie waarbij de bakker zijn vakmanschap kan etaleren. Daarbij is de oliebol is een aantrekkelijk margeproduct. Maar bovenal: de consument krijgt er geen genoeg van. Hij...

Olie wegbrengen kan vet dichtbij -  de top 5 van locaties voor recycling Het is weer oliebollentijd, en de lekkerste oliebol maak je zelf! Daarom zal ook deze december 5 miljoen liter frituurolie gebruikt worden om de traditionele lekkernij thuis te maken. Ook bij gourmet, fondue...

Aanstaande maandag (5 oktober 2015) zijn wij weer op televisie te zien. Twee medewerkers van Simadan komen aan het woord en vertellen hun ervaringen bij het programma NH Aan het Water van RTVNH. Het programma van RTVNH gaat over mensen die aan de Noord-Hollandse binnenwateren...