Gebruikt frituurvet levert extra inkomsten voor clubs en verenigingen

Gebruikt frituurvet is prima te recyclen, maar komt helaas nog vaak in de grijze bak of het riool terecht. In beide gevallen kost het de gemeenschap geld en dat is zonde. Rotie maakt in samenwerking met Biodiesel Amsterdam van gebruikt frituurvet biodiesel. Deze biodiesel heeft een gunstige uitwerking op met name het milieu maar ook voor uw club, het is namelijk geld waard.

Rotie zet graag een rolcontainer bij uw club neer. Uw club met alle enthousiaste leden en buurtbewoners, vullen de container met verpakt frituurvet van thuis. Indien vol, halen we de container op en zetten een schone gewassen bak terug.

Wat levert dit op?

De bak wordt gewogen en uw club ontvangt (per bank of contant) een vergoeding. Een volle.

Hoe werkt het?

U meldt zich aan bij Rotie via mail, fax of telefonisch. U ontvangt kosteloos de gele container en/of de blauwe vetton van Rotie. Als de container of vetton vol is, meld u dit bij Rotie en deze wordt binnen een week omgewisseld. Vergoeding kan worden overgemaakt of direct per kas worden betaald.

Meer weten?

Wilt u meer weten of heeft u vragen, lees onze brochure voor clubs en verenigingen (PDF). Daarin vind u ook een antwoordformulier.

Wilt u starten?

Neemt u dan contact op met onze servicedesk; 023-5551755. Of vul het antwoordformulier in. Per e-mail kan natuurlijk ook opadministratie@rotie.nl. Binnen een week ontvangt u van ons (kosteloos) een gele 240 liter rolcontainer.