COVID-19 update

COVID-19 update

Zoals u weet, heeft de Wereldgezondheidsorganisatie officieel verklaard dat het coronavirus een pandemie is. De Nederlandse overheid roept op tot verregaande maatregelen. Beperking van het aantal sociale contacten helpt de verspreiding van het virus te beperken.

Onze chauffeurs zijn nog volop aan het werk en onderweg en zorgen er voor dat uw vet wordt opgehaald en/of uw vetvangers geledigd en schoongemaakt. Zij houden hierbij de richtlijnen en adviezen van het RIVM aan, zeker m.b.t. sociale contacten.

Onze office medewerkers werken zoveel mogelijk in gescheiden teams en/of vanuit huis. We doen er alles aan om onze service ‘gewoon’ door te laten gaan. Telefonisch zijn we bij piekbelasting misschien soms tijdelijk minder goed bereikbaar. Daarvoor vragen we uw begrip.

Wij zijn trots op onze medewerkers die enorm hun best doen om een uitstekende service te blijven verlenen. En onze klanten willen we een hart onder de riem steken en veel sterkte wensen in deze moeilijke en onzekere tijden. We kijken uit naar het moment dat we elkaar weer kunnen ontmoeten en de hand kunnen schudden.