louis-rotie-website

In beeld: nieuwe Managing Director Rotie

Rotie verwelkomt haar nieuwe Managing Director Louis Sciarli. Louis Sciarli komt over van Shanks, waar hij 15 jaar heeft gewerkt, waarvan de laatste 10 jaar als directeur van Tol Milieu en Vliko. We spraken Louis over Rotie, zijn overstap en de uitdagingen.

Vanwaar de overstap van Shanks naar Rotie?
“Bij Shanks heb ik ontzettend veel geleerd. We hebben twee bedrijfjes overgenomen en een bedrijfsonderdeel verkocht. Uiteindelijk staat er nu een goede organisatie en een volwassen managementteam. De business waarin Rotie werkt vind ik heel interessant, en na 15 jaar gewerkt te hebben voor Shanks leek het me een mooie nieuwe uitdaging om verder te bouwen aan Rotie”

Wat heeft jou zo aangetrokken aan Rotie?
“Het is een prachtig bedrijf dat alles in zich heeft, denk daarbij aan de mensen die er werken, de landelijke dekking, de inzamelmiddelen en de verwerking installaties. Tevens is het super gaaf om te werken voor een bedrijf die afval voor 100% omzet in producten!”

Welke uitdagingen liggen er bij Rotie?
“Er moet gewerkt worden aan de structuur van het bedrijf. Denk daarbij aan onder andere de organisatie structuur en overleg structuur. Daarnaast zal ik samen met het Management Team van Rotie gaan werken aan een heldere toekomstvisie en de daarbij behorende doelstellingen per afdeling. Verder zullen we kritisch gaan kijken naar onze bedrijfsprocessen en hoe we deze continue kunnen blijven verbeteren om tot de meest efficiënte werkwijze te komen”